Festival 2020


Kära publik!

Höör Barockfestival 2020 i Höörs kyrka fick ställas in med anledning av Covid-19. Istället blev det en helt smittsäker FESTIVAL online! En helkväll med konserter, visning av orgeln, festivalprat och intervjuer med artister, som kan ses från lördag 21 november kl 17 till t.o.m. söndag 29 nov. Biljettpris för hela kvällen: 120 kr. Det går ännu bra att köpa biljett!

Program

”Bach-fest” Orgelvirtuosen Benjamin Åberg spelar solomusik på kyrkans unika barockorgel. Musik av J. S. Bach och dennes lärare G. Böhm.

”Musikaliska skatter” Spännande barockmusik hämtad ur skånska och svenska 1700-talssamlingar, med grammis-vinnande ”Höörs-ambassadörerna” Höör Barock Ensemble! Musik av Vivaldi, Roman, Sammartini, Gasparini och Torelli. Solist Emelie Roos, blockflöjter

Hur gör jag för att titta?

Steg 1: Swisha 120 kr till nr: 1230416834.

Om du inte har Swish kan du sätta in 120 kr på Bankgiro 829-5172. Märk betalningen med ditt efternamn.

Steg 2: Maila hoerbarock@outlook.com och berätta att du har betalat, så skickar vi ett lösenord till din mail (kolla skräpposten)

Steg 3: Börja titta här: http://www.ask-upmark.se/hoerbarock/ Funkar fr.o.m. lördag kl 17. (Observera ett p i upmark!)

Stort tack till Höörs församling, Musik i Syd, Höörs kommun, Sparbanksstiftelsen Färs och Frosta samt Kulturens för stöd och samarbeten! Till Erik Ask Uppmark för filmning! Och till Jocke Wester för snygga affischer, som alltid.

Varmt välkomna och sköt om er!

/Höör Barock