Höör barocks vänner


Aktuellt:

6 mars Lunchkonsert med Höör Barock Ensemble kl 13 på Åkersbergs stiftsgård, kapellet.

Medlemmar i Höör Barocks Vänner går in fritt. För icke-medlemmar kostar konsertbiljett 130 kr.

21 mars Early Music Day 2023:

Välkommen att medverka eller lyssna! Se här nedanför. Vänföreningen bjuder på fika! Fri entré.

Hänt i vänföreningen under år 2021

HÖÖR BAROCK FESTIVAL 2021 -julupplaga den 10-12 december

Festivalen invigdes med en Medlemskväll 10 dec kl 18-20 på Kulturhuset Anders. Vännerna bjöd på mat och dryck med franska förtecken och spännande föredrag med Gerd Carling, docent vid Lunds universitet: ”När vi började tala svenska på franska” som handlade om franska influenser i svenska språket från 1700-talet. Allt gratis för medlemmar! Som medlem i Höörs Barocks Vänner fick man även rabatt på entré till helgens konserter i Höörs kyrka samt fritt inträde till lördagens dräkt-föredrag. Här syns festivalens innehåll:

”Från Lucidor till Lugn” Konsert med Helena Ek & Peter Jansson på Kulturhuset den 16 oktober

Läs om konserten här: http://www.hoerbarock.se/konserter-2021/ Vänföreningen bjöd på förfriskningar!

”Absolut Bach” Konsert med Duo SolRoos på Kulturhuset den 14 augusti

14 aug kl 18 Duo SolRoos gav konserten ”Absolut Bach” på Kulturhuset Anders. Dohyo Sol höll konsert-introduktion om ”The King of Instruments”, där han visade och berättar om lutor. Vänföreningen bjöd på förfriskningar!

”Författarmöte med Stina Ekblad på Bosjökloster slott den 11 juli

Skådespelerskan Stina Ekblad och Drottningholms barockensemble gav konsert på Bosjökloster slott i juli. I anslutning till konserten arrangerade Höör Barocks vänner ett författarmöte med Stina Ekblad, där hon talade kring och läste ur sina kritikerrosade memoarer ”Här brusar strömmen förbi”

Om Höör Barocks vänner


Hantering av medlemmarnas personuppgifter:

Dessa uppgifter hanterar vi: namn, e-post och betalningsdatum
För personer upp till 18 år registrerar vi också födelseår så vi vet när medlemskapet ska gå över till ett vuxen-medlemskap. 
Betalar du med Swish finns ditt telefonnummer lagrat tillsammans med betalningen hos vår bank, Sparbanken Skåne. Det kan hända att vi kontaktar dig på det numret om tex betalningen eller e-postadressen blivit felaktigt. 
För medlemsregistret använder vi tjänsten Google Spreadsheet. Det ger oss dels lagring i ”molnet” samt möjlighet att ge tillfällig åtkomst till registret för personer som t.ex sitter i en biljettkassa där vi erbjuder rabatt till medlemmar. Google är ett amerikanskt företag. 
När du inte längre är betalande medlem tas du bort från medlemsregistret.