Höör barocks vänner

6 juli, 2021 0 comments

Aktuellt

HÖÖR BAROCK FESTIVAL 2021 10-12 december närmar sig med stormsteg!

Festivalen invigs med en Medlemskväll 10 dec kl 18-20 på Kulturhuset Anders. Det blir mat och dryck med franska förtecken och spännande föredrag med Gerd Carling, docent vid Lunds universitet: ”När vi började tala svenska på franska” som handlar om franska influenser i svenska språket från 1700-talet.

Gratis för medlemmar! Bli årsmedlem för 100 kr! Swisha 123 474 94 79. (OBS! Ange din mailadress som meddelande när du swishar!) Föranmälan till medlemskvällen senast 6/12 till vanner@hoerbarock.se.

Höörs Barocks Vänner får även rabatt på festivalens konsertbiljetter och lördagens dräkt-föredrag på köpet!

Hänt i vänföreningen tidigare under 2021

”Från Lucidor till Lugn” Konsert med Helena Ek & Peter Jansson på Kulturhuset den 16 oktober

Läs om konserten här: http://www.hoerbarock.se/konserter-2021/ Vänföreningen bjöd på förfriskningar!

”Absolut Bach” Konsert med Duo SolRoos på Kulturhuset den 14 augusti

14 aug kl 18 Duo SolRoos gav konserten ”Absolut Bach” på Kulturhuset Anders. Dohyo Sol höll konsert-introduktion om ”The King of Instruments”, där han visade och berättar om lutor. Vänföreningen bjöd på förfriskningar!

”Författarmöte med Stina Ekblad på Bosjökloster slott den 11 juli

Skådespelerskan Stina Ekblad och Drottningholms barockensemble gav konsert på Bosjökloster slott i juli. I anslutning till konserten arrangerade Höör Barocks vänner ett författarmöte med Stina Ekblad, där hon talade kring och läste ur sina kritikerrosade memoarer ”Här brusar strömmen förbi”

Om Höör Barocks vänner


Hantering av medlemmarnas personuppgifter:

Dessa uppgifter hanterar vi: namn, e-post och betalningsdatum
För personer upp till 18 år registrerar vi också födelseår så vi vet när medlemskapet ska gå över till ett vuxen-medlemskap. 
Betalar du med Swish finns ditt telefonnummer lagrat tillsammans med betalningen hos vår bank, Sparbanken Skåne. Det kan hända att vi kontaktar dig på det numret om tex betalningen eller e-postadressen blivit felaktigt. 
För medlemsregistret använder vi tjänsten Google Spreadsheet. Det ger oss dels lagring i ”molnet” samt möjlighet att ge tillfällig åtkomst till registret för personer som t.ex sitter i en biljettkassa där vi erbjuder rabatt till medlemmar. Google är ett amerikanskt företag. 
När du inte längre är betalande medlem tas du bort från medlemsregistret.