Höör barocks vänner

6 juli, 2021 0 comments

Aktuellt:

”Från Lucidor till Lugn”

Konsert med Helena Ek & Peter Jansson på Kulturhuset 16/10

Läs om konserten här: http://www.hoerbarock.se/konserter-2021/ Vänföreningen fixar förfriskningar, för medlemmarna till självkostnadspris!

Hänt tidigare under 2021:

14 aug kl 18 Duo SolRoos gav konserten ”Absolut Bach” på Kulturhuset Anders. Dohyo Sol höll konsert-introduktion om ”The King of Instruments”, där han visade och berättar om lutor. Vänföreningen bjöd på förfriskningar!

Skådespelerskan Stina Ekblad och Drottningholms barockensemble gav konsert på Bosjökloster slott den 11 juli. I anslutning till konserten arrangerade Höör Barocks vänner ett författarmöte med Stina Ekblad, där hon talade kring och läste ur sina kritikerrosade memoarer ”Här brusar strömmen förbi”

Om Höör Barocks vänner


Hantering av medlemmarnas personuppgifter:

Dessa uppgifter hanterar vi: namn, e-post och betalningsdatum
För personer upp till 18 år registrerar vi också födelseår så vi vet när medlemskapet ska gå över till ett vuxen-medlemskap. 
Betalar du med Swish finns ditt telefonnummer lagrat tillsammans med betalningen hos vår bank, Sparbanken Skåne. Det kan hända att vi kontaktar dig på det numret om tex betalningen eller e-postadressen blivit felaktigt. 
För medlemsregistret använder vi tjänsten Google Spreadsheet. Det ger oss dels lagring i ”molnet” samt möjlighet att ge tillfällig åtkomst till registret för personer som t.ex sitter i en biljettkassa där vi erbjuder rabatt till medlemmar. Google är ett amerikanskt företag. 
När du inte längre är betalande medlem tas du bort från medlemsregistret.