Konsert i sommarmorgon


Höör Barock har glädjen att presentera en sommarspecial-konsertserie! Efter en vår och sommar kantad av inställda konserter har vi nu med hjälp av snabbt stöd från Region Skåne och Musik i Syd fått möjlighet att bryta tystnaden.

Under fem lördagsförmiddagar i rad kan man starta dagen med en stunds vacker musik och en kopp kaffe på Kulturhuset Anders innergård. Innergården, med sina stockrosor och vitkalkade väggar, blir en intim konsertscen, där tiden kan få stå still för en liten stund. Konserterna hålls korta och ges två gånger. Publiken får lämna frivilligt bidrag som tack.

I Höör bor många framstående professionella musiker, och vi har engagerat några av dem till denna konsertserie. Då det är hemester som gäller för många denna sommar, känns det extra värdefullt att kunna erbjuda fina kulturupplevelser på hemmaplan. Vår förhoppning är att konsertserien ska bli till glädje för både publik och musiker.

Plats: Kulturhuset Anders innergård. Medtag något att sitta på, samt en kopp om du vill bli bjuden på kaffe eller thé. Den som vill kan ha med sig sin frukost.

Max 50 personer i publiken åt gången. Den 25 juli är konserten inne på Kulturhuset, likaså övriga datum ifall vädret blir dåligt. Inomhus möbleras stolar med avstånd.

Varmt välkomna!